Allehelgensgudstjeneste | Adventskirken

Sted Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Camilla Diderichsen og Erik Meier Andersen
Allehelgensgudstjeneste

Allehelgensdag er dagen, hvor vi mindes dem, som vi har kendt og holdt af, men som nu er døde. Det er både tungt og svært at miste og det kan ofte være svært at få plads til at bære savnet og sorgen i hverdagen, fordi vores kærlighed til den, vi har mistet bliver hjemløs.
Ved gudstjenesten vil vi læse navnene op på alle dem, som vi i årets løb har måtte tage afsked med siden sidste Allehelgensdag. I respekt for de liv vil vi tænde lys, ligesom der også vil være mulighed for selv at tænde et lys i skumringstimen, og på denne måde mindes dem, som I hver især elsker.
Efter gudstjenesten bydes der på let traktement i salen, og der vil være mulighed for at tale med sognets præster.