Kulturnat Digtoplæsning v Henriette Muus og koncert v guitarist Mogens Christoffersen | Adventskirken

Begivenheden har allerede fundet sted.

15

Dato Fredag d. 15. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse

Atter i år inviterer vi til det kendte kulturnatsarrangement her lokalt i Vanløse. Vi kalder det ”Kulturaften”, da det hverken kræver kulturnatspas eller betaling for at være med. Men vi åbner dørene for en sanselig og indholdsmættet aften i selskab med billedkunstner og forfatter Henriette Muus, der udstiller sine smukke billeder i kirkens lokaler, og som vil læse op af sine digte, der bl.a. er inspireret af hendes tro og livssyn. Flere af digtene har fået musik af guitarist Mogens Christoffersen, der vil spille og synge flere af disse, samt lave en lille koncert i kirken. Der vil være caféhygge med mulighed for at købe øl, vand og vin.